Tall de la carretera de Llíria per fer-la comercial

Este dissabte de 10 a 14 hores del matí tallarem la Carretera de Llíria de Burjassot als cotxes per a convertir-la en un boulevard comercial per a que tots i totes puguam passejar i fer les nostres compres. A més, hi haurà animació per tot l’eix comercial per contribuir a aquest dia d’ambient festiu. Aquesta nova iniciativa nascuda des de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, a través del Cemef Área De Promoción Económica i amb la col·laboració de l’Associació Comercio Burjassot pretén apropar els veïns i veïnes, i totes aquelles persones que vulguen vindre d’altres pobles, al nostre comerç local, el nostre pulmó econòmic, d’una forma molt més sostenible. Us espere!

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *