L’Ajuntament de Burjassot, contrari a la Llei de l’Avortament

Aquest dimars 25 de febrer, el grup Compromís per Burjassot, Compromís per Burjassot, juntament amb els grups PSPV-PSOE i EUPV, i amb els vots en contra del PP, han aprovat una moció presentada per l’Equip de Govern per reivindicar els drets de la dona amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona.

La moció, que demana la posada en marxa de sistemes per afavorir l’accés de la dona al mercat laboral, també sol·licita al Govern de l’Estat la “retirada de l’avantprojecte de reforma de la Llei de l’Avortament, anunciada pel Ministre Alberto Ruiz Gallardón, per l’agressió que suposaria la seua aplicació als drets de la dona a exercir lliurement la seua maternitat i decidir sobre el seu propi cos, el que implica decidir sobre el seu embaràs de forma conscient i responsable”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *