Impulsades des de la Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Emili Altur, a través de l’empresa pública CEMEF SLU, i amb la col·laboració de l’Associació de Comerços i Servicis de Burjassot, el proper divendres 20 de desembre se celebrarà una nova edició de la nit blanca i la 4 ruta de la tapa.

Aquesta serà una nit molt especial per al comerç de Burjassot, en la que els comerços romandran oberts fins les 21:30 hores, i els establiments de restauració participaran en la 4 ruta de la tapa. A més les ofertes comercials, els sortejos, els serveis de restauració i les activitats es van a multiplicar i, també com a novetat enguany, els veïns que realitzen les seues compres de Nadal en aquesta nit màgica en els comerços participants en la campanya, tindran la possibilitat que els Reis Mags d’Orient en persona els entreguen els seus regals el dia 5 de gener. Una nit en què el Tren de Nadal també començarà els seus passejos pels carrers de Burjassot, estant a disposició dels xiquets del municipi fins al 5 de gener.

Les sorpreses es multiplicaran “perquè així es complisca el nostre objectiu de promocionar l’oferta comercial i hostalera del municipi”, tal com han assenyalat des de CEMEF. Tots els comerços i serveis de restauració que participen en la campanya es trobaran assenyalats amb un immens globus blanc amb l’objecte de facilitar la seua identificació.

Tota la informació sobre les activitats, promocions i regals que oferiran els comerços es pot consultar en www.nocheblancaburjassot.com i, aquells comerciants o hostalers que vullguen participar en la campanya o sol·licitar informació sobre la mateixa, poden posar-se en contacte amb CEMEF en el 96 316 02 50 i preguntar per l’Àrea de Promoció Econòmica o bé desplaçar-se a les instal·lacions de CEMEF SLU, en el carrer Mare de Déu Desemparats, núm.26, bx.