El 21 de novembre estava previst celebrar el Dia del Llibre Valencià amb un acte literari i musical sobre Vicent Andrés Estellés, en l’any dedicat a l’obra del nostre poeta. Per causes alienes a l’organització, fou ajornat, i és ara, el dia 19 de desembre, quan les persones que havien de participar-hi es reuniran per a homenatjar novament el poeta de Burjassot.

Ricard Peris (Andana Edicions) i Manel Alonso (Editorial Germania) conversaran amb la periodista de Burjassot Montse Català precisament sobre l’ocasió que ha representat per a les editorials valencianes la celebració de l’Any Estellés. En l’acte presentaran els llibres que les editorials respectives han dedicat a Estellés, adreçades a joves i menuts: La vida contada a un nen del veïnat i El somni de Vicent Andrés Estellés, respectivament.

Després de la xarrada, Enric Esteve –acompanyat per Manel Chust– interpretarà algunes cançons dels poemes musicats de Vicent Andrés Estellés.

L’acte, organitzat per l’Agència de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Burjassot, tindrà lloc a la Sala d’Audiovisuals de la Casa de Cultura, a les 19 h.