La regidoria de promoció econòmica, gestionada per Emili Altur, a través del CEMEF SLU, el progama “xec modernització”, d’ajudes al suport per a la consolidació i modernització de les activitats empresarials desenvolupades per autònoms i micropimes

El Xec Modernització té com a objectiu incentivar la incorporació de solucions innovadores a través del foment de la modernització del teixit empresarial. Tot això impulsant un model d’empresa més competitiva.

Les ajudes es poden sol·licitar, amb un màxim de 1.000€, per a actuacion destinades a renovació i millora tecnològica, actuacions destinades a la incorporació i implantació del disseny per a la millora d’un producte, servei o imatge de la PIME, destinades a la implantació de bones pràctiques mediambientals, orientades a la implantació i/o certificació de sistemes de gestió ISO, OSHAS, o EMAS i orientades a l’eliminació de barreres arquitectòniques per a facilitar l’accés de persones amb mobilitat reduïda.

Estes ajudes estan gestionades des de l’Àrea de Promoció Econòmica de CEMEF SLU i per a resoldre dubtes es pot telefonar al 96 316 02 50.