Burjassot i Paterna signaran convenis per al foment de l’ocupació i per a compartir espais públics

Els plens municipals dels Ajuntaments de Burjassot i Paterna han aprovat aquesta setmana les propostes per a la signatura de convenis de col·laboració entre els dos ajuntaments veïns. Mentre un d’aquests convenis fa referència a l’establiment de línies d’actuació conjuntes per a impulsar la creació d’ocupació i promoció econòmica, l’altre conveni se centra en l’atenció de les persones grans residents al barri de Santa Gemma.

Aquests convenis es materialitzen després de les converses establides per l’Alcalde, Jordi Sebastià i el regidor de promoció econòmica, Emili Altur, des de l’inici de la legislatura, amb l’Alcalde de Paterna, Lorenzo Agustí, per a mancomunar serveis entre les dues poblacions.

Arxivat en: Economia i Ocupació, General, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *