Et convidem a participar a la “Marxa amb bici” per Burjassot, Godella i Paterna

El proper dissabte 28 de setembre l’Oficina de Sostenibilitat Local de l’Ajuntament de Burjassot ha programat una marxa amb bici conjunta amb Godella i Paterna, municipis amb què Burjassot comparteix l’ús de les seues bicicletes de préstec.

A les 9:30 hores està prevista l’eixida de la marxa des de la Plaça de la Concòrdia, concretament des de la bancada de Burjabike. Des d’aquest punt del municipi, tots els participants es dirigiran al cantó entre la carretera de Llíria i el carrer Joan d’Àustria on es trobaran amb els ciclistes de Godella i Paterna. Una vegada reunits, la marxa continuarà cap a Campolivar.

Arxivat en: General, Sanitat i Benestar Social, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *