El dissabte 14 a Burjassot Burjassot celebrarà la IV Festa Estellés, organitzada pel Bassot, amb la col·laboració de l’Ajuntament. Enguany, per ser l’Any Estellés, serà una festa especial i per això mateix s’ha canviat l’ubicació d’anys anteriors i es farà a la Plaça de l’Ajuntament.

Les activitats començaran a les 18:00 h. a la Plaça del Pouet, amb la inauguració de la Ruta Estellés (iniciada el setembre de l’any passat), acompanyats del cant d’estil d’Apa i Teresa. A continuació hi haurà un sopar popular a les 21:30 hores en la Plaça de l’Ajuntament. Després, a les 22:30, recitació de poesia estellesiana amb la participació lliure del públic i, finalment a les 23:00, concert “Sis veus per al poeta”, homenatge musical a Vicent Andrés Estellés amb Eva Dénia, Lola Ledesma, Mª Amparo Hurtado, Merxe Martínez, Patxi Ferrer i Sílvia Ampolla.

Com enguany és una ocasió molt especial, també ens agradaria poder comptar amb la teua presència i que convidares a les teues amistats.

Per a fer la reserva al sopar cal enviar un correu electrònic a [email protected] indicant el nombre de places que voleu i el nom de les persones.

Per últim, l’organització de la Festa Estellés ens demana voluntaris i voluntàries per al muntatge de l’escenari, i la barra d’eixa dia. Si vols tirar una mà, escriu un correu, amb les teues dades, a l’adreça del Bassot, amb l’hora que pots col·laborar.