La Ruta Estellés va agafant forma omplint de poesia llocs emblemàtics del poble

En els últims mesos alguns punts destacats de Burjassot, dins l’obra poètica de Vicent Andrés Estellés, han estat ocupats per grans panells ceràmics que, mitjançant un poema relacionat, fan recordar els lectors la importància que per a Estellés tenia eixe indret.

Amb aquesta ruta, que s’inaugurà properament, Burjassot retrà homenatge al seu poeta més universal traient al carrer molts dels seus poemes que fan referència al seu poble, per a que la ciutadania els puga llegir sempre que vullga i alhora, mitjançant altres iniciatives que s’anunciaran properament, puga conèixer l’obra i la vida de Vicent Andrés Estellés de forma permanent.

Arxivat en: Cultura i Educació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *