Comunicat conjunt de Compromís per Burjassot i PSPV-PSOE de Burjassot davant l’interpretació errònia d’EU al nostre vot a favor de la moció de condemna dels incidents produïts a la seu seu el passat 16 de novembre. El PSPV-PSOE de Burjassot i la Coalició Compromís per Burjassot defensem i donem suport les protestes realitzades pels treballadors i treballadores afectats pels acomiadaments massius de RTVV i FGV, persones que perdran el seu lloc de treball per la dolenta gestió i el balafiament del govern del PP en la Generalitat. En cap moment es pot posar en qüestió la defensa que realitzem dels treballadors i treballadores ni el nostre suport a les legítimes reivindicacions i protestes per a defensar els seus llocs de treball, perquè els treballadors d’aquests ens públics són les víctimes d’una política econòmica ineficaç i d’una gestió que ha esquilmat les arques públiques valencianes.

En el ple celebrat la nit del dimarts a Burjassot es va aprovar una moció que condemnava els incidents ocorreguts davant la seu del PP en el mes de novembre passat, cosa que el PP del municipi va considerar un intent per impedir la celebració de la seua assemblea, i les agressions verbals patides. I lamentem la interpretació errònia que se li ha donat a aquesta moció des d’EU. Tant el PSPV-PSOE de Burjassot com la Coalició Compromís per Burjassot defensem, i ningú pot dubtar d’això, les protestes dels treballadors afectats pels ERE i amb el nostre vot a favor de la moció no condemnem la protesta sinó els insults que, segons el PP, es van realitzar en la protesta. De la mateixa manera que condemnem les pintades i atacs que es realitzen en la seu dels partits polítics i entitats, de la mateixa manera que condemnem l’intent de boicot a un acte d’homenatge a Vicent Andrés Estellés ens sumem a la condemna als insults a càrrecs electes siguen del nostre partit, del PP, Compromís o EU.