Visiteu l’exposició Vicent Andrés Estellés “Cronista de records i esperances” de l’AVL al Tívoli de Burjassot

El passat divendres una representació del col·lectiu de Compromís per Burjassot va visitar l’exposició de l’AVL, “Estellés, cronista de records i esperances” al Centre Cultural Tívoli, al Carrer Josep Carsí 50 de Burjassot, magníficament guiada per Isabel Anyó, neta del poeta, que ens va contar molts detalls i anècdotes de la vida del seu iaio. Si encara no l’heu visitat, teniu fins al proper 5 de maig. Si us abellix, podeu aprofitar i fer-ho aquest divendres 3 a les 19 hores, en la presentació d’Animal de records. Aquest és un llibre que recull les memòries. A l’acte intervindran, l’Alcalde de Burjassot, Jordi Sebastià, Maria Viu d’Edicions Bromera i Gonçal López-Pampló, professor de literatura de la Universitat de València.

Arxivat en: Cultura i Educació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *