El proper diumenge 17 de març, l’Auditori de la Casa de la Cultura de Burjassot tornarà a acollir el tradicional concert de Falles, que organitza Escola Valenciana per cinqué any consecutiu al nostre poble, amb les actuacions, des de les 21 h. d’Atupa, Orxata i Txarango. Les entrades costen 9 € anticipada o en taquilla amb canet d’Amic d’Escola Valenciana o de la Universitat de València i 13 € en taquilla. I partir del dijous 21, el Tívoli acollirà, durant cinc setmanes el Festival Ara Sona. Un cicle de concerts, que encetaran la primavera amb les actuacions de dos grups cada dijous.

El primer dia seran Miquel Gil i Feliu Ventura els que obriran foc, a partir de les 19 hores, i els següents dies podrem gaudir de les actuacions de Tashkenti i Sant Gatxo l dia 4 d’abril, Rapsodes i Tardor l’11, Aspencat i Arrap actuaran el 18 d’abril i el cicle es tancarà amb les actuacions el dijous 2 de maig de La Trocamba Matanusca i Pep Gimeno “Botifarra” acompanyat per la Unió Musical Santa Cecília de Canals.

A banda d’aquests concerts, per al 27 d’abril ACPV , ha organitzat un concert a l’Auditori de la Casa de la Cultura, amb les actuacions de Fermin Muguruza, Orxata i At Versaris, per a commemorar la batalla d’Almansa del 25 d’Abril de 1707.

A aquestes iniciatives cal sumar el concert, que dins les festes patronals, al mes d’agost, porta a la Plaça de l’Ajuntament, les actuacions de grups punters de la música en valencià, les que es realitzen al llarg de l’Any Estellés i les que impulse Ca Bassot, demostrant que en la nostra llengua es fa molta i bona música i Burjassot sempre està disposat a escoltar-la.