L’Ajuntament de Burjassot aprova, a instàncies del Consell Municipal de Comerç, la no autorització a que els centres comercials puguen obrir diumenges i festius

Al ple ordinari del mes de febrer de l’Ajuntament de Burjassot, Emili Altur, Regidor de Promoció Econòmica i President del Consell Municipal de Comerç, presentà una moció a instàncies d’aquesta entitat municipal per a instar al Ple de l’Ajuntament de Burjassot, que manifeste la seua oposició a l’obertura de qualsevol centre comercial ubicat al terme municipal de Burjassot els diumenges i festius, així com que no s’aculla a la normativa valenciana sobre la llibertat horària en zones turístiques.

La moció, que va ser aprovada per unanimitat dels quatre grups representats al consistori, Compromís, PSPV-PSOE, EU i PP, destacava que “la nova normativa obeeix únicament als interessos de les grans superfícies oferint una espècie de barra lliure i asfixiant, al mateix temps a treballadors i treballadores fent impossible la conciliació familiar i laboral, així com al xicotet comerç”. Alhora que mostrava el suport de la Regidoria de Promociçó Econòmica, que ha estat i estarà al costat del xicotet comerç de proximitat de Burjassot. El nostre sector econòmic és fonamentalment comercial i hem de seguir fomentant la seua permanència i sostenibilitat”.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *