Trobada de Nadal amb Compromís Burjassot

El proper dissabte 22 el col·lectiu de Compromís Burjassot donem la benvinguda a les festes de Nadal i a l’any 2019. Començarem amb una visita guiada a la devesa del Castell de Burjassot, per desplaçar-nos posteriorment a la Casa de la Cultura de Burjassot, on podrem gaudir d’una picadeta mentre xarrem amb la resta de companys i companyes. Per finalitzar el matí assistirem a la Fireta d’Artesania, organitzada des de la Regidoria de Promoció Econòmica i l’associació Avalarte en el Mercat Antic de Burjassot. A més, entre les persones assistents, repartirem un obsequi que endolçarà els dinar i sopars nadalencs.

Totes i tots sou benvinguts, us esperem!

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *