Cinqué capítol de “Burjassot para taula”

El protagonista d’aquest cinqué capítol és Joan Miquel, un burjassoter membre de la comunitat gitana. Joan Miquel mostra com preparar un plat d’hivern, tradicional de la cuina gitana, un arròs amb fenoll. A més, aprofita per a comentar els orígens històrics dels gitanos, així com la seua llengua pròpia, el caló, llengua –com el valencià- que ha patit nombroses censures i repressions al llarg de la història, fins el punt d’haver quedat reduïda només a algunes paraules.

Podeu trobar la recepta completa al següent link: http://www.burjassot.org/bpt-joan-miquel-costums-antics-de-cullera-i-familia/ 

Aquest vídeo forma part de “Burjassot para taula”, un projecte culinari per descobrir els lligams amb veïns i veïnes de Burjassot procedents d’altres països i regions, realitzat per l’Agència de Promoció del Valencià, AVIVA Burjassot, dirigida per la regidora Maria Viu.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *