Xarrada informativa per a comerços locals

El grup Compromís Burjassot ha organitzat una xarrada informativa amb motiu de la nova Llei de contractació pública. L’acte es celebrarà el proper dimecres 7 de novembre, a les 19:00, en la Sala d’Actes de la Casa de la Cultura de Burjassot.

El motiu de la xarrada és facilitar la màxima informació possible perquè les empreses i comerços de Burjassot, que es veuran afectats per la nova legislació, puguen participar en la contractació pública amb l’Ajuntament o amb qualsevol altra administració pública.

La Subsecretària de la Conselleria d’Economia Sostenible, Concepción del Ruste, serà l’encarregada d’explicar les característiques d’aquesta nova Llei i aclarirà qualsevol dubte que els i les assistents tinguen al respecte.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *