AVIVA reparteix en el Mercat Municipal L’Almara les noves etiquetes per a marcar els preus

Els preus dels productes a la venda en el nostre Mercat Municipal L’Almara ja estan en valencià. La regidora de Promoció del valencià, Maria Viu, de la ma de l’Oficina de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Burjassot (AVIVA), i Roc Senent, Regidor de Promoció Econòmica i Mercats, han sigut els encarregats de fer lliurament als llocs del Mercat d’aquestes etiquetes.

La idea és poder oferir a la ciutadania de Burjassot ferramentes per a viure el seu dia a dia també en valencià, en les seues activitats habituals, com ara, la compra. Des de fa uns mesos, Burjassot també participa en la iniciativa Troballengua, que identifica els comerços on les persones podem anar a comprar en valencià.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *