Compromís per Burjassot vol condemnar enèrgicament l’ús desproporcionat i indiscriminat de la força per part de l’Estat sobre la ciutadania de Catalunya, durant la jornada d’ahir, 1 d’octubre.

Demanem que aquesta violència exercida pels cossos policials espanyols en contra de les ciutadanes i ciutadans i els seus drets civils i democràtics fonamentals, no torne a repetir-se, i manifestem la nostra solidaritat amb les catalanes i els catalans que han volgut expressar-se lliurement per mitjà de les urnes.

Hui, Dia Internacional de la No Violència, ens refermem en la nostra creença que la solució a la qüestió catalana només podrà ser política, pacífica i democràtica, com ho hauria estat la jornada de l’1O sense la intervenció de l’Estat.

 

“Recordeu que al llarg de la Història, sempre hi ha hagut tirans i assassins, i per un temps, han paregut invencibles. Però sempre han acabat caient. Sempre.” Mahatma Gandhi

 

Més: Compromís condemna l’ús de la força de Rajoy contra la voluntat de participació a Catalunya i demana la seua dimissió.