L’agent d’Igualtat de Burjassot donarà atenció personalitzada per a dones i entitats

Aquest dijous s’ha posat en marxa un nou servei a través del qual l’Agent d’Igualtat d’Espai Dona, el Servei d’Atenció Integral a les Dones de Burjassot que dirigeix Lluna Àrias, donarà atenció personalitzada a les dones i les entitats de Burjassot.

Així, aquesta treballadora informarà i assessorarà sobre recursos i serveis, formació, i altres qüestions com ara associacionisme, plans d’igualtat, normativa relacionada i tràmits amb les administracions públiques.

Segons ha explicat la regidora d’Igualtat, Lluna Àrias, aquest nou servei d’orientació és també una acció destinada a introduir una perspectiva de gènere que fomente la igualtat d’oportunitats entre dones i homes al nostre municipi. Per això també tindrà caràcter continu i eminentment individualitzat.

El nou servei d’Espai Dona a Burjassot es presta amb cita prèvia tots els dijous, de 9:00 a 13:30 hores.

Arxivat en: General, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *