Un passeig pel present i el passat… Coneix l’Eixereta amb nosaltres!

El pròxim dissabte, dia 3 de juny, la Sectorial de Medi Ambient convoca a militants, simpatitzants i en general a tota persona que vulga, a una passejada per la història del parc de l’Eixereta. Repassarem els orígens d’aquest espai natural de Burjassot i el que és i significa hui en dia per al municipi. I ho farem en companyia d’un guia d’excepció, Jordi Sebastià.

Després, compartirem un xicotet esmorzar a la cafeteria del parc, i revisarem material molt interessant que els companys i companyes de la sectorial han pogut recopilar sobre el parc. Serà un matí interessant i divertit, que podeu gaudir amb tota la família. Vos esperem!

Arxivat en: General, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *