T’agrada la poesia? Vine a sopar amb nosaltres!

El pròxim dijous, dia 25, la seu de Compromís per Burjassot i Compromís per Godella acull la seua primera acció “oficial”. Es tracta, concretament, del primer sopar poètic que organitzem en companyia de l’autor Alfons Navarret, qui ens presentarà alguns poemes de la seua última obra, “Dies de pols i pintura tendra”.

Serà a partir de les 20 hores, en la nova seu, situada al carrer Lauri Volpi. Has de vindre amb el teu sopar, però la picadeta corre del nostre compte!

I la cosa no acaba ací, però vos n’informarem més endavant. Volem omplir la nostra nova casa d’activitat. Per això, estem treballant en tot un seguit de propostes que dinamitzaran el nou espai, i, de pas, la zona, amb tota mena d’activitats culturals i polítiques.

Estigues ben atent/atenta!

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *