L’Isabel de Villena es lliura el pròxim 27 d’abril

Aquest 6 d’abril s’ha tancat el termini per poder participar en la sisena edició del Concurs de Narrativa breu amb perspectiva de gènere Isabel de Villena, amb un nou èxit de participació en les seues dues categories (juvenil i adulta)

Ara ja està tot el material en mans del jurat, perquè el pròxim dijous 27 d’abril, a partir de les 19 hores, Espai Dona, el servei integral d’atenció a la dona de l’Ajuntament de Burjassot, dirigit per la regidora Lluna Àrias, faça lliurament dels premis, en els quals col·laboren Burjassot Llibres i la Diputació de València.

Serà en un acte en la Casa de la Cultura, en el qual participarà també la humorista feminista Patricia Sornosa que posarà en escena el seu espectacle “Género fresco” en el qual ofereix, “embolicat per a regal, un mostrari dels assumptes que més li irriten narrats des del seu humor combatiu i amb les seues arrencades d’ira”. Un espectacle pensat per a públic adult. Esteu tots i totes convidats!

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *