La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Burjassot, que dirigeix Roc Senent, posarà en marxa el pròxim dissabte dia 11 de febrer una iniciativa d’animació a les rodalies del Mercadet dels Dissabtes, coincidint amb l’estrena de la seua nova ubicació a l’aparcament de Les Palmeres, junt al Mercat Municipal.

L’acció, que du com a nom “Sabadeo (Mercado + Tapeo)”, té com a objectiu dinamitzar i animar les vendes tant al Mercadet extraordinari com al Mercat Municipal, segons ha explicat Roc Senent: «volem que els dissabtes a Burjassot siguen molt més que comprar. Volem dotar-los d’una dimensió lúdica per al barri i en general per a tot el poble». Per tal de fer-ho possible, tots els dissabtes a partir d’aquest 11 de febrer, a les immediacions del mercadet hi haurà música, animació i l’oferta gastronòmica d’una sèrie de “food trucks”. Per al regidor, «La idea és que la gent s’aprope al Mercadet a adquirir alguna peça de roba o producte en alguna de les paradetes que composen la seua oferta, i que, de pas, puga comprar aliments de qualitat al Mercat Municipal i fer-se unes begudes i unes tapes de menjar vegà, ecològic, i molt més».

La principal novetat de la iniciativa, que se celebrarà totes les setmanes, és la dels food trucks o camions-restaurant, que oferiran tot tipus de tapes i que, a més, són propietat de persones de Burjassot. Des de la regidoria s’ha anunciat que s’està treballant en una pròxima adjudicació de places, i s’espera que iniciatives de dinamització com aquesta facen més atractiu el Mercadet dels Dissabtes i la seua nova ubicació, a més de servir també de revulsiu per a les vendes al Mercat Municipal.