L’Ajuntament de Burjassot ha aprovat este dimecres el pressupost per al 2017 que puja a vora 25 milions d’euros. Es tracta d’un pressupost continuista i de marcat caràcter social, en el qual s’ha tractat de continuar amb la reducció del deute, tot mantenint els serveis públics i l’augment de la protecció social als ciutadans i les ciutadanes.

Els ingressos de l’Ajuntament de Burjassot provenen majoritàriament de l’IBI i de les transferències de l’Estat: aquests dos ingressos suposen el 63% dels recursos municipals. Respecte a les despeses que seran de 25,1 milions d’euros se centren en la seua majoria en despeses corrents i de personal: tant és així que aquestes despeses suposen 18,2 milions d’euros (72,5% pressupost). La despesa de personal augmenta enguany per a fer front a l’augment retributiu del 1% aprovat per l’Estat per al personal públic. Enguany la despesa de personal serà de 9,3 milions.

Pel que fa a les àrees de govern del grup Compromís per Burjassot, s’ha aconseguit millorar el finançamentd e totes elles, tal com ha explicat la Regidora d’Igualtat i delegada de l’Àrea de Benestar Social, Lluna Àrias: