El regidor de Medi Ambient i Governació, i portaveu de Compromís per Burjassot, Emili Altur, ha participat aquest dilluns al programa “Arrels i Tartana” de Burjassot Radio 93.8, donant veu al tenor italià Giacomo Lauri Volpi.

Com és sabut, la trajectòria vital d’este important músic va estar molt lligada al poble de Burjassot, on va viure junt amb la seua dona Maria Ros.

El programa (que podeu escoltar ací: https://goo.gl/CzJOZi) ha servit com a homenatge radiofònic, aprofitant que aquests dies ha estat a Burjassot una delegació de la seua localitat natal, Lanuvio. Amb la visita, tots dos ajuntaments continuen treballant per a la consecució d’un futur agermanament entre ambdues localitats unides a través de la magnífica veu de Lauri Volpi.

roc-sitges

La delegació, companyada per diversos membres del consistori (entre els quals, el regidor de Promoció Econòmica Roc Senent) ha pogut visitar espais com Les Sitges de Burjassot, la seu de l’Agrupació Musical Los Silos, l’Ermita de Godella i el cementeri del municipi on, en un mausoleu familiar, està soterrat el matrimoni.