El pròxim dilluns, dia 26, la Regidoria de Promoció Econòmica i Mercats, que dirigeix Roc Senent, obrirà el termini per a sol·licitar els cinc llocs vacants de venda que actualment hi ha al Mercat Municipal de Burjassot. Es tracta d’una oportunitat ben interessant per a encetar un projecte empresarial de futur.

Aquelles persones interessades a sol·licitar un dels llocs vacants poden fer-ho, fins al 14 d’octubre, presentant les instàncies de sol·licitud i la documentació que s’especifica en les bases de la convocatòria (disponibles a la web municipal) en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament. Finalitzat el termini de presentació de les instàncies, es crearà una Comissió de valoració que, atenent a diferents criteris per a la selecció de l’adjudicatari, especificats en les bases de la convocatòria, procedirà a la valoració de les sol·licituds presentades, en el termini màxim de 15 dies.

La durada de les autoritzacions serà de tres anys encara que el Consistori podrà prorrogar per un any natural l’autorització, amb una durada màxima de quatre anys.