Els comerços de Burjassot tornen a eixir al carrer

Els pròxims dies 1 i 2 de juliol els comerciants de Burjassot eixiran al carrer, en una nova jornada del Carrer d’Ofertes, organitzada per l’Associació de Comerç i Serveis del municipi.

A més de mostrar els seus productes als veïns i les veïnes de Burjassot, els comerços podran oferir interessants descomptes perquè els clients s’animen a fer les seues compres. A través del Facebook de  l’Associació de Comerç i Serveis de Burjassot i de la seua pàgina web es pot accedir al llistat de comerços participants i les ofertes amb les quals “temptaran” els clients.

Es tracta de la quarta edició d’aquesta campanya de dinamització del comerç local que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot i de CEMEF. El regidor de Promoció Econòmica, Roc Senent, ha recordat la importància de consumir producte local i fer les nostres compres habituals en els comerços del nostre poble.

Arxivat en: Economia i Ocupació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *