Un any del ‪#‎GovernDelBotànic

Hui fa un any que es posava en marxa el ‪#‎GovernDelBotànic‬, amb el qual es posava fi a un llarg període de foscor del règim de corrupció i saqueig del PP. Per fi tenim un govern que posa com a prioritat les persones.

La tasca que teníem -i tenim- és immensa. Revertir tot el mal que ens han deixat no és gens fàcil. No obstant això, pensem que aquest any que ara celebrem ha sigut molt positiu per al benestar dels valencians i les valencianes.

I això ho podeu jutjar vosaltres mateixos. Amb aquesta ferramenta podeu fer un seguiment de l’‪#‎AcordDelBotànic‬ i les polítiques que desenvolupem.

Continuem endavant al servei del poble! ‪

#‎GovernsAmbCompromís

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *