Espai Dona Burjassot proposa als col·legis formar a diferents agents d’Igualtat entre el seu alumnat

Els xiquets i xiquetes de Burjassot podran exercir d’agents promotors d’Igualtat als seus col·legis. És una de les activitats que prepara Espai Dona, dirigit des de la Regidoria de Benestar Social, Igualtat i Desenvolupament Local que encapçala Lluna Àrias. Aquests agents vetllaran pel manteniment d’actituds igualitàries i no discriminatòries dins del centre.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és, segons Lluna Àrias, «vigilar que dins el dia a dia del centre, no es fomenten estereotips sexistes que, entre d’altres coses, poden desembocar en actituds de violència cap a les dones. La no discriminació per raó de gènere està ja present als projectes curriculars dels centres, però cal integrar eixa visió en totes les actuacions de l’escola, amb tots els actors implicats: professorat, alumnat i pares i mares.»

El projecte s’ha donat a conèixer durant la trobada que la regidora d’Educació, Laura Espinosa, ha mantingut aquest dimecres amb els centres escolars i els diferents serveis de l’Ajuntament que col·laboren i participen en el projecte «Burjassot Ciutat Educadora», entre ells, la Policia Local i Nacional, l’Oficina de Sostenibilitat, i la de Promoció del Valencià (AVIVA), a més del mateix Espai Dona.

Arxivat en: Cultura i Educació, General, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *