L’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria d’Igualtat, dirigida per Lluna Àrias, i a través d’Espai Dona, el Servei Integral d’Atenció a la Dona, és a punt d’engegar l’Escola d’Igualtat, un projecte gratuït que compta amb la col·laboració del Consorci Pactem Nord i que estarà finançat per la Diputació de València.

Pensada principalment per a dones majors d’edat, motivades per treballar i aprofundir en el concepte d’Igualtat, les classes de l’Escola d’Igualtat es desenvoluparan els dilluns, de 18 a 20 h, en la Sala d’Audiovisuals de la Casa de Cultura. L’Escola d’Igualtat començarà a funcionar el pròxim 18 d’abril i es perllongarà fins al 4 de juliol.

Per a la regidora Lluna Àrias, “aquesta Escola d’Igualtat és, en definitiva, un lloc on prendre consciència de les desigualtats que patim, no solament en matèria de gènere de manera abstracta, sinó també en el dia a dia, en el nostre entorn, en el nostre poble”. Es tracta d’un projecte d’àmbit comarcal i ara, concretament, comença a Burjassot.

Les dones interessades a matricular-se, poden fer-ho, gratuïtament, a través de diverses vies: acudint a la seu d’Espai Dona (C /Colom, 40), telefònicament, al 96 390 67 18 o escrivint un correu electrònic a [email protected]. El termini de matrícula conclourà el 14 d’abril.