Burjajove torna el pròxim dissabte

Els pròxims 2, 3 i 4 de gener, els xiquets i xiquetes de Burjassot tenen una cita ineludible: arriba una nova edició de Burjajove, carregada com sempre de tallers, actuacions i activitats d’oci en diversos espais del poble.

Com cada any, l’Institut Municipal de Cultura i Joventut organitza aquesta iniciativa que pretén oferir una alternativa d’oci als més joves de Burjassot. Durant els tres dies hi hauran taller si jocs a la Biblioteca Infantil, activitats multi-aventura a la Casa de la Cultura, jocs de taula al Saló d’Actes, berenar de xocolata calenta el diumenge  i espectacles a càrrec de la companyia La Trocola Circo, Jácara Teatro o el monologuista Jesús Manzano. Per als més majors, batucada el dilluns a la nit i concerts al Polvoró’n’rock.

Tota la informació a la web de l’Ajuntament i als fullets de Burjajove i Burjajo-ven.

 

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *