Estimats veïns i veïnes,

Encara emocionat després de la jornada viscuda ahir, m’adrece a vosaltres per a donar-vos les gràcies. Milers de gràcies. No sòls les 5.971 gràcies corresponents a aquells i aquelles que ens heu votat, sinó moltes més dirigides a tota la ciutadania de Burjassot, que ha sigut partícip del moment de canvi que vivim, acudint a les urnes en un percentatge major al de fa quatre anys. Amb el vostre vot, enfortiu la democràcia.
Som la força política més votada a Burjassot. A aquells i aquelles que heu confiat en la candidatura #ÉsElMoment, gràcies per la vostra confiança en aquest projecte. Vos demanàrem el vot per a aconseguir tindre el primer grup parlamentari valencià al Congrés dels Diputats, per fer arribar la vostra veu a Madrid, per estar presents a les institucions i tornar a posar-les al servei de totes les persones. Ho hem aconseguit. Hi serem allà, amb honestedat i transparència, però sense que ens tremole la veu en demanar allò que és just, i allò que els valencians i les valencianes mereixem.
Gràcies també a totes aquelles persones que heu treballat per a fer-ho possible. A les que, havent d’alçar-vos ben prompte un dilluns com hui, heu decidit quedar-vos fins ben entrada la nit en el vostre col•legi electoral ajudant com a apoderats o interventors. A les que heu penjat cartells, heu anat als mítings o heu fet campanya entre les vostres amistats, amb el convenciment que ara era el moment.

A tots, gràcies.

Emili Altur,
Portaveu del grup Compromís a l’Ajuntament de Burjassot.