Compromís al 1er Aniversari de les Nits al Mercat

El dissabte, companys i companyes de Compromís assistiren a les Nits al Mercat, acompanyats per Emili Altur, regidor de governació i medi ambient i Roc Senent, regidor de Promoció econòmica i Mercats. Aquesta iniciativa, que ja ha fet un any, va ser impulsada per Emili Altur, anterior regidor de mercats, i ara està gestionada per Roc Senent, des de CEMEF, sempre amb el suport de CODEMER i els mercaders del Mercat Municipal. Ha estat una iniciativa molt positiva que ha ajudat dinamitzar i donar a conèixer el Mercat. Des de Compromís, volem felicitar als comerciants i a tota la gent que ha fet possible que les Nits al Mercat facen un any, i esperem que molts més.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *