Enric Morera es compromet al soterrament de les vies de l’Empalme en el proper govern de la Generalitat

Compromesos amb el soterrament de les vies al seu pas per Burjassot, ahir Emili Altur, Lluna Arias i altres companyes i companys de Compromís per Burjassot acompanyàrem al nostre Diputat en les Corts Valencianes Enric Morera, en la visita al barri de l’Empalme. Enric volia conèixer de primera mà la situació que viuen els veïns i veines d’este barri de Burjassot, que pateix l’abandó i la marginació de la Generalitat Valenciana des de massa anys. Membres de l’associació de veïns van ensenyar-li les obres paralitzades del soterrament de les vies del metro. Una situació que pateixen des de fa 4 anys. Morera es va comprometre a que des del proper govern de la Generalitat Valenciana impulsarà la finalització d’esta infraestructura, que necessita una inversió mínima en comparació a la inversió ja feta en l’obra, per a fer un barri més habitable per als seus veïns i puga tornar a recuperar els seus origens connectat amb el poble i l’horta.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *