Compromís per Burjassot plena de gom a gom el Centre Isaac Peral en la presentació de la seua llista municipal!

Aquest dissabte 28 de març, davant de destacats representants de la societat civil de Burjassot, i membres de diferents associacions veïnals i culturals, amb el Saló d’Actes del Centre Social Isaac Peral de Burjassot ple de gom a gom, Coalició Compromís va presentar la llista electoral que concorrerà a les eleccions municipals del 24 de maig, amb Emili Altur al capdavant!

En paraules d’Emili Altur cap de llista, i candidat a l’alcaldia de Burjassot “Hem presentat una llista molt potent, de persones molt implicades en Burjassot. Som persones preparades, molt treballadores, amb experiència i il·lusió, i estem capacitats per assolir l’alcaldia del nostre poble. Mesclem experiència i joventut, és una llista cremallera home-dona, perquè la igualtat està a l’ADN de Compromís

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *