Compromís amb els nostres forns i establiments

Aquesta setmana la nostra regidora Lluna Arias ha fet la segona visita als forns de Burjassot, on ha repartit els saquets de pa que tenen com a objectiu promocionar l’ús del valencià. En esta ocasió, ha anat al forn “la Lluna”, la propietària del qual és Merche. En paraules de Lluna: “Amb esta acció posem en valor dues coses: l’ús social del valencià i el foment del comerç local….i m’agradaria deixar constància del que ens ha dit Merche: el pa té un preu barat per a l’esforç i de la dedicació dels forners. El nostre reconeixement des d’ací i el nostre agraïment per la bona rebuda que té esta campanya que fem gràcies a la Diputació de València”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *