L’Ajuntament de Rita Barberá ha decidit que ara, a pocs mesos d’unes eleccions que pot perdre, és el moment d’aprovar un nou Pla General d’Ordenació Urbana que planteja, entre altres mesures, urbanitzar altres 415 hectàrees de l’Horta de València. Més ciment, carreteres i rotondes en una ciutat que el que necessita són més espais verds.

El nou PGOU condicionarà l’urbanisme de València durant dècades. No és excusa dir que no es va a construir d’immediat. Requalificar més terres d’horta és seguir amb el model especulatiu que ens ha portat al desastre.Dificultarà l’ús agrari d’aquelles terres, que sols es podrien preservar pagant indemnitzacions milionàries als propietaris. És probable que els beneficiaris d’aquest pla siguen els mateixos de sempre: bancs i constructores que compraren els terrenys per a especular i ara volen fer caixa.

Per l’Horta ha llançat  la campanya#Hortaésfutur per aturar aquesta barbàrie. Perquè siga un èxit necessita de la vostra ajuda:

A) si teniu twitter: enllaçar amb @perlhorta el vostre compte i anar retuitant el hashtag triat és:
#HortaésFutur 
Podeu també tuitar sobre el PGOU però sempre posant el hashtag

B) si teniu facebook seguir el de perlhorta: www.facebook.com/perlhorta

C) si no teniu res d’això, seguir a partir de les 20h la web de perlhorta: http://perlhorta.info per anar a la pàgina de signatura electrònica de la campanya i signar-hi.

Aturem aquesta monstruositat!!