Seguint amb el nostre objectiu de promocionar el comerç local, ahir es va reunir el Consell de Comerç Local de CEMEF, òrgan consultiu del regidor de comerç, Emili Altur, per coordinar la campanya de Nadal. La programació acordada será la següent:

  • Els dies 19, 20 i 21, l’Associació d’Artesans de Burjassot AVALARTE farà un mercadet al Passeig Concepció Arenal, i ho acompanyarà d’exposicions i xerrades sobre temes d’evolució personal. Una d’aquestes activitats será un recorregut evolutiu de la persona, com un camí interior, discorrent a través de les Sitges de Burjassot. En cada Sitja ens oferiran una reflexió per pensar.
  • Divendres 19 desembre: Ruta de la Tapa. Restaurants i bars de Burjassot faran tapes especials per a degustar durant el dia. Hi haurà una mapa disponible amb els establiments adherits. El preu de la tapa + beguda serà de 1’5€.
  • Dissabte 20, Nit Blanca: els comerços faran ofertes i trauran els seus productes a les portes, adornant l’establiment amb adreços de Nadal. L’horari de tancament serà a les 22:00h. Durant la nit, al Mercat Municipal es tornaran a fer les Nits al Mercat, en què tornarà a acollir activitats gratuïtes d’animació, i on se podrà sopar del producte comprat directament allí.
  • Dimarts 23 de desembre, junt al sorteig de la Ruta de la Tapa, se sortejarà quins xiquets seran visitats pels Reis Mags.