Èxit de les Nits del Mercat

Els nostres Regidors Emili Altur i Lluna Arias han assistit a “Les Nits del Mercat”, organitzades aquest dissabte 25 d’octubre al Mercat Municipal, i que han resultat un èxit d’assistència i de vendes. Una gran quantitat de veïnes i veïnes de Burjassot hi han anat a comprar menjar per sopar allí mateix mentre escoltaven el concert acústic i en solitari de Maronda, un dels artistes revelació pop valencians.
Aquest event ha estat organitzat la Regidoria de Promoció Econòmica i Mercats, a través de CEMEF SLU i en col•laboració de CODEMER i l’associació de venedors del mercat municipal i adjacents.
A banda de ser un èxit d’assistència, els mercaders han tingut una magnífica oportunitat per donar-se a conèixer i mostrar els seus productes. La promoció del nostre comerç local ha estat sempre el nostre objectiu principal.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *