Les persones que acrediten estar empadronades a Burjassot, i que no siguen universitàries, poden realitzar els tràmits pertinents per sol·licitar la Targeta Esportiva que emet la Universitat de València de l’1 al 13 d’octubre en el Campus de Burjassot.

Amb l’adquisició d’aquesta targeta, es podrà accedir i gaudir de totes les instal·lacions esportives de la UV, així com matricular-se en els cursos de les diferents disciplines esportives que ofereix l’entitat. La targeta és gratuïta per als empadronats a Burjassot, gràcies a l’últim conveni de col·laboració signat entre l’Ajuntament i la Universitat de València.

El termini de sol·licitud de la Targeta Esportiva de la UV estarà obert fins al 13 d’octubre. En la pàgina web de la UV es pot sol·licitar la Targeta Esportiva, en la secció Automatrícula, registrant-se com com a nou usuari, si és que no s’està registrat de cursos anteriors.

Els interessats també hauran de passar pel Servei d’Esports (SEF) de la UV del Campus de Burjassot, presentant el certificat d’empadronament, el DNI i una fotografia de carnet. L’últim pas serà la matrícula per a la qual caldrà entrar com a Usuari EXTERN a la UV amb el compte de correu i contrasenya de l’interessat/ada.