El passat dimecres 17 de setembre els nostres regidors Lluna Arias i Emili Altur foren presents en la posada en marxa de la primera edició dels “Dies taronja” en el Mercat Municipal de Burjassot. Aquesta iniciativa, recuperada per la Regidoria de Promoció Econòmica i Mercats, sota la responsabilitat d’Emili Altur, i desenvolupada per l’empresa municipal CEMEF SLU i l’Associació de Venedors del Mercat Municipal, CODEMER, pretén oferir una sèrie d’ofertes i promocions per a premiar la fidelitat dels clients en el Mercat Municipal.

Emili ha declarat que “recuperar els Dies Taronja ha estat tot un encert per a potenciar el comerç de proximitat i de qualitat de Burjassot. El Mercat Municipal, junt a la resta de teixit comercial del nostre poble, ofereix un valor afegit que no pot aportar qualsevol altre tipus d’establiment”. Per últim, ha destacat que “amb la meua nova responsabilitat al front de la regidoria de mercats, seguirem teixint complicitats amb els venedors del mercat per traslladar a la ciutadania la importància que té per al municipi, treballant perquè es converteixa en un referent comercial de qualitat”.

Per a aquesta primera ocasió, els venedors del mercat sortejaren entre els clients els davantals dels “Dies Taronja”, i en les següents edicions es realitzaran més sortejos i promocions amb la intenció de fidelitzar el públic consumidor del Mercat Municipal.