Els regidors de Compromís participen a la Ruta de la Protesta

Els regidors Emili Altur Mena i Lluna Àrias, a més d’altres militants de Compromís Per Burjassot, hem acudit aquest dimecres a la Ruta de la Protesta de Lauri Volpi, convocada per la presidenta de l’AVV, Remedios Blazquez Grande.

La Ruta ha començat la seu de l’entitat, en el carrer Rocafort, per a sol·licitar, en aquest primer punt de la ruta, la construcció del col·lector d’aigües pluvials que necessita el barri. Posteriorment s’hem encaminat al Centre Social d’Ausiàs March, “construït ja fa dos anys i que encara no s’ha posat en funcionament”, segons Remedios, per a fer “una presa simbòlica de tal centre de què ja paguem l’aigua i la llum tots els ciutadans d’aquest poble sense poder utilitzar-ho, sent una necessitat vital per al nostre barri i les seues associacions”.

Finalment, ens hem dirigit a l’estació del metro de Burjassot-Godella on hem tallat el pas a nivell, reivindicant la terminació de la fase 1 i l’inici de la fase 2 del Soterrament de les vies del metro.

La convocatòria ha estat un èxit de participació, a la qual han assistit nombrosos representants d’associacions veïnals de Burjassot.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *