Ja tenim nova Regidora!

Aquest divendres passat 27 de juny, la nostra companya Lluna Àrias va prendre possessió com a nova Regidora de l’Ajuntament de Burjassot, cobrint així la vacant que deixa l’exalcalde i Eurodiputat, Jordi Sebastià.

Lluna va prometre el càrrec de regidora de l’Ajuntament de Burjassot i passa a ser edil del consistori, junt amb el seu company del grup municipal Bloc-Compromís, Emili Altur Mena. Ocuparà la Regidoria de Medi Ambient, Sostenibilitat, Espai Dona i Promoció del Valencià.

Lluna, a més de formació acadèmica, compta amb molta experiència política en la seua àrea, així que segur que realitzarà una magnífica llavor de servei al seu poble.

Felicitats, Lluna!!

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *