Reunió amb l’AVV de l’Empalme

Ahir (19/05/2014) ens reunírem a la seu de Compromís amb l’AVV de l’Empalme per parlar de les necessitats de la zona i de com fer-hi front. Un barri molt castigat per l’aïllament a què l’ha portat les infrastructures creades per un acord entre el PP i el PSOE al 2002. La reunió va ser molt productiva i va regnar l’enteniment i la complicitat.

A partir d’ara ens esperen més reunions i contactes continus amb aquest veïnat per desenvolupar tots els projectes que han nascut arran d’aquesta trobada, i que apareixeran en el futur.

Les reunions amb les Associacions populars son un projecte que desenvolupa Compromís per Burjassot per apropar-nos a la gent del poble i veure quines son les necessitats reals del veïnat, cedint-los part del poder polític per crear una vertadera democràcia a ca nostra.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *