Un passeig entre flors i llibres per Burjassot

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Burjassot, a través de CEMEF SLU, hem organitzat durant la setmana del 21 al 27 d’abril diferents activitats dins de la campanya comercial “Un passeig entre flors i llibres per Burjassot.

Entre les diferents activitats que s’han realitzat entre les llibreries participants, els veïns de Burjassot han pogut participar de tallers de marca pàgines dels personatges favorits dels més xicotets, així com de la presentació “Com es fa un llibre”, a càrrec de Maria Viu, responsable del Departament Didàctic d’Edicions Bromera.

A més, tots els establiments participants han regalat un marca pàgines a totes aquelles persones que han fet compres durant aquesta setmana, i han segellat una butlleta per a participar del sorteig d’un Ipad que tindrà lloc el proper 29 d’abril, a les 12 hores en l’Ajuntament de Burjassot.

Des de Compromís de Burjassot, sempre hem buscat maneres de dinamitzar el nostre comerç local. Ens sentim molt contents de l’èxit de participació que ha tingut aquest projecte!

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *