Jordi Sebastià: guanyador de les Primàries de Compromís per a les europees

En les Primàries de Compromís celebrades el divendres passat, Jordi Sebastià, alcalde de Burjassot, ha arrasat en resultats, obtinguent 3.889 vots. En segon lloc ha quedat Enric Bataller (1.084 vots) i després Isabel Martín (1.001 vots), Julià Àlvaro (849 vots) i Pedro Sánchez (380 vots). Per a la resta de la llista la representat del col·lectiu de Vila-real, Mònica àlvaro ha sigut la guanyadora.

Jordi Sebastià serà doncs qui encapçalarà la llista per a les eleccions Europees del mes de maig per Compromís-Equo-Chunta Aragonesista.

L’Octubre Centre Cultural ha sigut el lloc escollit per la coalició per a celebrar la nit electoral en un gran ambient d’eufòria, ja que les enquestes donen per fet que la coalició Compromís-Equo-CHA podria obtindre el primer eurodiputat de la història.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *