L’Ajuntament de Burjassot, a través de l’Àrea de Promoció Econòmica de CEMEF SLU, ha presentat la cinquena edició de la “Ruta de la Tapa”, la qual se celebrarà el cap de setmana del 14 i 15 de març.

Cadascun dels participants oferirà una tapa de cuina especialment dissenyada per a la seua participació en la Ruta. Les tapes se serviran sempre acompanyades d’una beguda, i el seu preu serà 1,50 euros, mentre que el preu de la “Tapa estrela” serà de 2 euros.

Per la seua banda, els ciutadans i les ciutadanes que isquen a gaudir de la Ruta de la Tapa, tindran a la seua disposició un “díptic de ruta” que podran trobar en els locals participants. Una vegada degustada la tapa en cada establiment, els seus responsables estan obligats a segellar o firmar aquest díptic, per a així fer constar el pas del ciutadà per tal local. Cada “díptic de ruta” haurà d’estar segellat, almenys, per sis dels establiments inclosos en la Ruta.

Una vegada emplenat el vot amb els segells dels establiments, els ciutadans podran depositar el díptic de ruta en l’urna que quedarà habilitada en l’Ajuntament de Burjassot. Així, el públic participant entrarà en el sorteig de tres xecs valorats en 50 euros, per reinvertir en l’establiment participant que més haja sigut del seu grat. El sorteig dels xecs tindrà lloc el 24 de març, a les 12 h, en el consistori.

Els establiments participants, també entraran en un concurs, amb la tapa que presenten. El Jurat visitarà tots els establiments participants el divendres 14 de març. El veredicte del Jurat es farà públic el 24 de març, a les 12:30 h, en l’Ajuntament de Burjassot.

Vine a disfrutar de les tapes al teu poble!!