Burjassot i Alboraia, junts per a tractar la mobilitat de l’àrea metropolitana de València

Compromesos amb la mobilitat pel nostre territori, el passat dijous 27 de febrer, els ajuntaments de Burjassot i d’Alboraia i l’Institut Ignasi Villalonga d’Economia i Empresa han organitzat la jornada “Infraestructures per a la mobilitat, l’Àrea metropolitana de València”, al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alboraia.

Els temes tractats foren la mobilitat a l’àrea metropolitana, el balanç de la planificació durant els darrers cinquanta anys i els processos de participació en la planificació urbana en un entorn metropolità.

Per la vesprada, a les 19 hores, els alcaldes de Burjassot, Jordi Sebastià i Talavera, i d’Alboraia, Miguel Chavarría Díaz, intervingueren en una taula rodona oberta al públic per parlar sobre els principals reptes per a la mobilitat des de la perspectiva del nord de l’àrea metropolitana de València. Els acompanyaren Vicent Torres, Professor d’Urbanisme de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat Politècnica de València, i Carles Onsurbe, president del Cercle Euram València de l’Institut Ignasi Villalonga d’Economia i Empresa.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *