Jordi Sebastià, Alcalde de Burjassot, Emili Altur, Portaveu municipal i Lluna Àrias Cortina, Presidenta de Dones en BLOC de Burjassot, han participat a la concentració que s’ha realitzat aquest matí a la porta de la Conselleria d’Educació, organitzada per l’AMPA del CEIP Sant Joan de Ribera.

Durant tota la setmana l’AMPA s’ha concentrat a partir de les 9:30 hores per a cantar-li a la Consellera les seues reivindicacions per una escola nova. Ahir, finalment arribava a l’Ajuntament de Burjassot, la sol·licitud de llicència d’obres i l’informe tècnic sobre la reforma que pretenen realitzar.

El Ayuntamiento de Burjassot, a través de su Alcalde, Jordi Sebastià, ha solicitado a la Consellera de Educación, Mª José Catalá, una nueva reunión lo más pronto posible para tratar en profundidad una serie de aspectos que no se han visto reflejados en el proyecto de rehabilitación integral del CEIP San Juan de Ribera presentado por la Conselleria ayer jueves en el Ayuntamiento de Burjassot.

Després d’estudiar el projecte remés per la Conselleria, l’Alcalde ha sol·licitat una reunió amb la Consellera per a tractar les carències que té el projecte rebut, ja que hi ha un parell d’aspectes que no s’han recollit: la inclusió de l’escala d’emergència i la substitució dels tancaments de portes i finestres. Alhora també han de tractar la cessió definitiva de l’edifici d’Ausiàs March, i el projecte per a l’aulari als terrenys que ara ocupa l’antic asil.