La celebració de l’Aplec del Darrer Diumenge d’Octubre al Puig és una tradició del valencianisme, que des de la seua fundació, el Bloc Nacionalista Valencià, ha assumit com a pròpia. Tant és així que aquesta celebració ha esdevingut la festa anual del nostre partit, on centenars de companys i companyes ens retrobem i compartim la nostra amistat i la nostra experiència de treball i compromís polític.

Una vegada a l’any el Bloc ocupa l’Esplanada del Monestir del Puig, lloc emblemàtic on la tradició situa el campament militar del Rei Jaume I en la conquesta de València, i realitza un acte emotiu, festiu, reivindicatiu, i alhora, ple de propostes polítiques de futur.

Cada any en l’Aplec al Puig el Bloc es manifesta com el que és cada dia, un projecte conformat pel poble, per la gent, un partit democràtic i obert, un partit que basteix la seua política en una acció de baix cap a dalt. Per tant, la celebració anual d’aquesta aplec és una manifestació d’orgull pel que som i pel que representem.

Si vols vindre amb nosaltres, telefonan’ns al 673 599 917 o al 96 316 05 07 o envia’ns un correu a [email protected]